4a activitat Vic, ciutat cuidadora: conferència “És Nadal, i a casa hi ha una cadira buida”

Us  informem  que el proper dilluns,10 de desembre a les 18h30′, es portarà a terme la quarta activitat del Projecte Vic, Ciutat Cuidadora a Casa Bojons, al carrer Don Miquel de Clariana, 3, Sala d’Educadors 1r. pis de Vic.

L’activitat proposada és la conferència “És Nadal, i a casa hi ha una cadira buida“, a càrrec d’ Olga Bosch Psiconcòloga i especialista en el final de la vida i el dol d’Osona Contra el Càncer, l’Eduard Van Herreweghe terapeuta del dol especialista en infants i joves, l’Assumpta Trias com a testimoni familiar (perfil persona jove, que va perdre l’espòs per malaltia oncològica amb fills en edat infantil).

La conferència de contingut Teòrico- vivencial, preten fomentar  la reflexió en un espai de trobada, a través del diàleg i la informació.  Un espai on cadascú pot posar paraules a les emocions i trobar els  recursos necessaris a través de diferents visons i mirades, però aprofitant especialment el testimoniatge. Tanmateix, vol ser una conferència de sensibilització, dirigida a orientar i donar consells per les festes de Nadal a famílies que estan passant per un procés de dol.

Aquesta conferència i col.labora Osona contra el Càncer

Confirmeu l’assistència a través d’aquest link (places limitades):

Inscripció Gratuïta  

Tags

top